Δίκαια τα αιτήματα των κατοίκων της Αγίας Άννας, είπε ο Κασσαβός

Τα συγχαρητήρια του στο Σύλλογο των εργατικών κατοικιών της Αγίας Άννας, για την πρωτοβουλία του να ζητήσει από τους υποψηφίους Δημάρχους να δεσμευθούν, ενώπιον των κατοίκων, για τη λύση των προβλημάτων της συνοικίας, εξέφρασε Γιάννης Κασσαβός.
Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», έδωσε το πρωί της Κυριακής, 9 Μαρτίου το παρών στη συγκέντρωση, συνοδευόμενος από πολυπληθή ομάδα του συνδυασμού του. Όμως δεν μπόρεσε, να παρευρεθεί στη συζήτηση μέχρι το τέλος και ζήτησε την κατανόηση του Συλλόγου, επειδή έπρεπε να παραστεί στην εκδήλωση του σωματείου καλαθοσφαίρισης ΑΧΑΡΝΗΣ, στο οποίο έχει διατελέσει Πρόεδρος.

Ωστόσο του δόθηκε η ευκαιρία να επισημάνει ότι τα αιτήματα των κατοίκων είναι δίκαια κι ότι η λύση τους χρονίζει. Πρόσθεσε ακόμα  ότι ο ίδιος στήριξε με το λόγο και την ψήφο του στο Δημοτικό Συμβούλιο τα αιτήματα αυτά και τόνισε ότι το ίδιο θα πράξει και στην επόμενη δημοτική περίοδο, απ’ όποια θέση τον τάξει ο Λαός των Αχαρνών.

Καταλήγοντας ζήτησε από τη Διοίκηση του Συλλόγου να προσδιορίσει νέα συνάντηση, στην οποία να συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα της συνοικίας και οι προτεινόμενες λύσεις.

Στη συγκέντρωση τοποθετήθηκαν για τα προβλήματα της Αγίας Άννας οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημήτρης Γιαννακόπουλος (φωτό 1) και Γιάννης Φωτόπουλος (φωτό 2
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός