Πέντε νέους υποψηφίους παρουσίασε ο Κασσαβός

Πέντε νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», Γιάννης Κασσαβός.

Πρόκειται για τους:
Καζαντζίδη Γεώργιο, Διευθυντή ΗΛΠΑΠ
Μπάρδη Κωνσταντίνο, Αρχιτέκτονα μηχανικό
Πεδιαδίτη Στέργιο, Πολιτικό μηχανικό
Τσακλίδου Ελένη, Φυσικοθεραπεύτρια
Χριστακόπουλο Δήμο, ιδιοκτήτη Café play-back

Παρουσιάζοντας τις νέες υποψηφιότητες, ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι πρόκειται για πρόσωπα γνωστά στην τοπική κοινωνία, που θα μεταφέρουν στη παράταξη την εμπειρία και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης.



Για τον Γιώργο Καζαντζίδη είπε ότι είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται για χρόνια με τα κοινά και μπορεί να βοηθήσει με τις προτάσεις του, αλλά και με τη γνώση της δημόσιας διοίκησης, αφού είναι Διευθυντής στον ΗΛΠΑΠ.

Για τον Κωνσταντίνο Μπάρδη ότι τον έχει πολλές φορές συμβουλευτεί, ως μηχανικό για τεχνικά ζητήματα και χαίρεται που από τώρα και στο εξής θα είναι μέλος της παράταξης.

Για το Στέργιο Πεδιαδίτη ότι θα βοηθήσει με τις γνώσεις του ως μηχανικός, αλλά κι ως μέλος της ποδηλατικής ομάδας ACHARNAI RIDE για την προώθηση της μετακίνησης με ποδήλατο.

Για την Ελένη Τσακλίδου ότι μπορεί με την επαγγελματική της ιδιότητα να συμβάλει στην υπόθεση της δημιουργίας ενός ανθρώπινου Δήμου.

Καζαντζίδης Γεώργιος
Για το Δήμο Χριστακόπουλο ότι εκφράζει την ιδέα της παραμονής των νέων στην πόλη για την ψυχαγωγία και την αναψυχή τους.




Μπάρδης Κωνσταντίνος
 

Πεδιαδίτης Στέργιος


Τσακλίδου Ελένη
Χριστακόπουλος Δήμος









)
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός