Επίσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών Γ. Κασσαβού στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων

Το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός με αφορμή, την έναρξη δράσεων και εκδηλώσεων στο Κέντρο και τη Βιβλιοθήκη για την τρέχουσα σεζόν, αλλά και την επίβλεψη των εργασιών διαμόρφωσης και εξωραϊσμού του περιβάλλοντα χώρου.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών, συνομίλησε με την πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κα Χρύσα Δουρίδα, με υπαλλήλους του Δήμου Αχαρνών και με εθελοντές που συμμετέχουν στις δράσεις του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων, αναφέροντας ότι οι δράσεις του Κέντρου και της Βιβλιοθήκης έχουν σαν στόχο την προβολή και την ανάδειξη των ιστορικών, παραδοσιακών, ανθρωπιστικών και κοινωνικών στοιχείων, της ευρύτερης περιοχής και δήλωσε:
"Οι προσπάθειες και οι ενέργειες μας για το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων είναι συνεχείς και αδιάκοπες και έχουν σαν στόχο την εδραίωσή του, ως μια φιλόξενη εστία Πολιτισμού και Καλλιτεχνικών Δράσεων.
Η Βιβλιοθήκη Θρακομακεδόνων - σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα - έχει αναχθεί σε ένα πολιτιστικό και πνευματικό "στολίδι" της περιοχής και συνεισφέρει σημαντικά στην ευρύτερη αναβάθμιση του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων.
Οι εργασίες και οι δράσεις για την αναβάθμιση του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων αφορούν, τόσο τη λειτουργία όσο και τη διαμόρφωση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και για να επιτευχθεί αυτό, πέρα από την δεδομένη πολιτική μας βούληση, χρειάζονται οι προσπάθειες και το μεράκι των εργαζομένων στον Δήμο Αχαρνών και των εθελοντών
."

 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός